Cântărețul din România a fost foarte deschis cu privire la problemele pe care le-a întâmpinat în adolescență. Bărbatul s-a deschis față de public și a povestit într-un interviu cât de greu i-a fost să ajungă atât de departe în carieră. Speak este un artist foarte cunoscut în România. Acesta a devenit extrem de îndrăgit de oameni datorită calităților sale vocale și nu numai. 

În spatele bărbatului mereu pus pe glume și gata să distreze pe toată lumea, se află o poveste cutremurătoare. Cântărețul nu a avut din totdeauna un asemenea succes. El provine dintr-o familie săracă, în care ai lui nu au avut cum să îl susțină și își îndeplinească visurile.

În interviul acordat, Speak povestește despre momentele în care nu a avut bani nici măcar să își plătească întreținerea. Totuși, acum este recunoscător pentru aceste încercări care l-au transformat într-un bărbat puternic și gata să treacă peste orice bariere.

Cântărețul celebru din România vorbește despre copilăria sa

Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală. Câștigam 100 lei pe concert, la început. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie”, povestea Speak.

Întrebat care consideră că este cea mai mare calitate a sa, acesta a răspuns prompt- perseverența. Consideră că dacă nu ar fi muncit atât de mult, nu ar fi reușit să ajungă acum atât de cunoscut. Deși are acum tot ce își dorește, Speak nu uită niciodată de unde a plecat. Are grijă de familia lui în continuare și în același timp pune bazele unei noi familii împreună cu actuala sa logodnică.