Într-o postare pe contul său de instagram, artista a anunţat că atât ea cât și fiul ei Jameson, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, în urmă cu două săptămâni, informează The Holywood reporter.

„În urmă cu două săptămâni, fiul meu, de trei ani, Jameson, şi eu am prezentat simptome de COVID-19. Din fericire, medicul nostru de asistenţă primară a avut acces la teste şi rezultatele au fost pozitive”, a scris ea într-o postare pe reţelele de socializare, citată de Mediafax.

„Familia mea era deja autoizolată în casă şi am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămâni după instrucţiunile medicului nostru. În urmă cu doar câteva zile, am fost testată din nou şi acum rezultatele sunt negative”, a scris artista.

În aceeași postare, Pink a vorbit despre testarea cu noul coronavirus, dar și despre dezastrul cu care se confruntă SUA.

Pink critică guvernul american

„Un eşec al guvernului nostru de a nu face testarea mai accesibilă. Această boală este gravă şi reală. Oamenii trebuie să ştie că sunt afectaţi tinerii şi bătrânii, sănătoşi şi nesănătoşi, bogaţi şi săraci şi trebuie să facem testarea gratuită şi accesibilă la scară largă pentru a ne proteja copiii, familiile, prietenii şi comunităţile noastre”, a spus artista în cadrul aceleași postări.

Cântăreața a anunţat că va dona 1 milion de dolari pentru a ajuta în lupta împotriva COVID-19

Pink nu este singura vedetă care a fost testată pozitiv cu Covid-19, pe aceeași listă se regăsesc: Idris Elba; Olga Kurylenko; Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson; şi actorul Game of Thrones sau Kristofer Hivju.