La doar 6 luni după divorțul de soțul ei, Adele se pare că a găsit dragostea din nou.

Conform surselor apropiate artistei, Adele a ieșit la câteva întalniri cu cântărețul Skepta, pe numele său real Junior Adenuga Jr. Prietenii apropiați ai acestora au afirmat că prevăd în viitorul lor o relație frumoasă.

„Adele și Skepta au fost mult unul lângă celălalt după ce amândoi au trecut prin despărțiri. Cei doi au o legătură puternică și mai mult ca sigur au o conecțiune specială”

Cei doi au mai multe lucruri în comun decât ne-am aștepta. Amândoi sunt din orașul Tottenham, Marea Britanie și amândoi au câte un copil. Adele are un fiu, pe nume Angelo, iar Skepta are o fetiță, River.

Aceeași sursă a declarat că cei doi preferă să păstreze detaliile despre viața lor amoroasă private, în special pentru că sunt foarte dedicați copiiilor lor.

Perechea se pare că a sărbătorit împreună în urmă cu două săptămâni la Londra cea de-a 37-a aniversare a lui Skepta.

Relația dintre cei doi este în primul rând de prietenie, Adele fiind o susținătoare a carierei lui Skepta. Artista a postat de-a lungul anilor poze pe conturile sale de social-media, transmițându-i gândurile ei bune și susținerea sa.

Rămâne de văzut dacă relația celor doi va evolua într-o frumoasă poveste de dragoste, însă fanii sunt foarte bucuroși să o vadă pe minunata Adele fericită din nou.