Adele și-a surpins fanii cu apariție de senzație. Cântăreața a arătat de nerecunoscut  într-un costum de Halloween, transformându-se într-o variantă atrăgătoare a căpitanului Hook.

Este de necrezut cât de mult s-a schimbat înfățișarea artistei. Din câte se pare, Adele a pierdut în greutate 20 de kg și este foarte mândră de modul în care arată în prezent. Costumul pe care a ales să îl poarte i se potrivește perfect, evidențiându-i formele corpului.

Ea a ales să își poarte părul blond în niște bucle lejere și voluminoase, completând perfect imaginea căpitanului Hook cu un print de leopard și un machiaj roșu, care îi accentua ochii. Ea a mers atât de departe cu costumația, încât și-a acoperit mâna dreaptă cu un cârlig și a ales să își accesorizeze ținuta cu multe bijuterii, toate acestea pentru a-și completa perfect costumul.

Adele arată de-a dreptul uimitor, iar eforturile pe care le-a depus pentru a slăbi își arată în sfârșit rezultatele. Ea și-a dedicat ultimele 6 luni claselor de pilates și antrenamentelor intense cu un antreor personal de fitness, iar acum își poate arăta mândră corpul.

Pentru a slăbi, cântăreața a renunțat la multe dintre obiceiurile ei nesănătoase. Ea a eliminat complet băuturile zaharoase din dieta sa și a ales să facă sport în confortul propriei sale case.

Toți fanii au rămas surpinși de modul în care arată acum Adele și i-au transmis mesaje de încurajare pentru a-și continua lupta împotriva kilogramelor în plus.