Reclamă
Reclamă

Doi dintre candidații USR la președinția partidului sunt de părere că foștii președinți nu mai au ce căuta în echipa de conducere. Radu Hossu a declarat la Digi24 că oamenii din fosta conducere „nu mai au ce căuta la butoane”.

„Evident că oamenii din fosta conducere nu mai au ce căuta la butoane, la conducerea USR. Nu avem de ce să spunem că facem o listă neagră și îi dăm afară. Fiecare a adus o valoare acestui partid. Din păcate, nu la nivelul de leadership. Să rămână în partid, să nu mai fie la conducerea partidului, Dan Barna, Ghinea, Vlad Botoșani și asemenea ca ei”, a declarat Radu Hossu în cadrul emisiunii Briefing de la Digi24.

O declarație similară a fost făcută și de Elena Lasconi, și ea candidat la președinția USR. Aceasta a explicat în cadrul emisiunii Insider Politic că foștii președinți ai partidului Cătălin Drulă, Dan Barna sau Ionuț Moșteanu nu ar face parte din echipa de conducere a USR dacă ea va fi aleasă președinte.

Reclamă

„Ei au făcut parte dintre cei care au condus cu adevărat USR-ul şi care au dus la rezultatul acesta. Nu trebuie acum să-i omorâm, nu trebuie să-i scoatem… Noi trebuie să lucrăm împreună, nu se duce nimeni cu maceta să: ‘Gata, plecaţi!’ Pentru că avem nevoie… gândiţi-vă că ei au experienţă de câţiva ani în politica mare din România şi contează. Eu îmi doresc să unesc oamenii, nu să-i dezbin, pentru că altfel noi vom fi şi mai slabi”, a explicat Elena Lasconi, potrivit News.ro.

USR organizează primul tur al alegerilor pentru președinția partidului pe 24-25 iunie. Scrutinul are loc după decizia lui Cătălin Drulă de a demisiona de la șefia partidului, în urma scorului mic obținut la alegerile locale și europarlamentare.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro