Candidații din diferite tabere politice apelează la strategii variate pentru a atrage simpatia alegătorilor, de la gesturi spectaculoase la exprimarea sentimentelor în fața susținătorilor.

Diana Șoșoacă, în încercarea de a capta atenția utilizatorilor de pe TikTok, a ales să se filmeze în trenulețul din Orășelul Copiilor. Într-o încercare similară de a se apropia de electorat, Piedone a fost văzut strângând semnături în piață.

Emoțiile intense au fost prezentate și de Gabriela Firea, într-un discurs în fața femeilor social democrate, și de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliției pentru București, amândoi exprimându-și emoțiile în fața susținătorilor.

„Am făcut acum ce n-am făcut în toate zilele grele. Mi-au dat lacrimile în fața dvs pentru voi că știu cât ați muncit în acești ani. Și nu ați muncit pentru mine sau doar pentru partid. Ați depus un efort pentru a demonstra că acest oraș merită,” a declarat Gabriela Firea.

„Să fiu cinstit, pe mine m-ați impresionat. Mi-ați dovedit mai multă căldură, mai mult aplomb, pornind de la aplauze, la întâlnirile cu bărbații,” a spus Cătălin Cîrstoiu, cu referire la întâlnirile cu susținătorii.

De asemenea, Daniel Zamfir, senator PSD, a adăugat: „Vei simți, ai simțit căldura? Trebuie să te obișnuiești, fratele meu.”