Iulia Vântur și Salman Khan spun pas căsătoriei. Ce au declarat cei doi?

Au o relație de ani de zile, însă până acum nu au ajuns în fața altarului și nici nu plănuiesc să o facă prea curând. Iulia Vântur și Salman Khan pare că nu cred în căsătorie și nu au planuri în acest sens. Mai mult, actorul de la Bollywood este destul de vehement când vine vorba despre acest subiect.

În anul 2012, Iulia Vântur s-a desprins de viața din România și și-a urmat iubitul indian la Bollywood. Cei doi au o relație de zece ani de zile, însă până acum nu s-au căsătorit. Deși mulți așteaptă cu nerăbdare evenimentul, se pare că acesta nu va ava loc, sau cel puțin nu prea curând. Se pare că Salman Khan nu este adeptul căsătoriei și nu crede deloc în aceasta.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a declarat Salman Khan.

Pe aceeași lungime de undă pare să fie și Iulia Vântur. Într-un interviu pentru Bollywood Hungman, aceasta a declarat că nu se gândește la nuntă.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia Vântur.

Când vor ajunge Iulia Vântur și Salman Khan în fața altarului! Actorul de la Bollywood este vehement. „Nu cred…”
Social media

Iulia Vântur își dorește să fie mămică

Daca la căsătorie nu se gândesc, Iulia Vântur și Salman Khan își doresc în schimb să fie părinți. Vedeta a declarat că deși nu se mai vede mireasă și-ar dori ca în curând să fie mămică, așa că anul 2022 este posibil să vină cu surprize pentru cei doi.

„Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a declarat Iulia Vântur, în urmă cu ceva timp.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.