Influencerița are parte de un concediu la care unii se duc doar cu gândul

Cu toții ne dorim o vară de vis, însă nu oricine are norocul să și ajungă într-un loc deosebit. Ei bine, Carmen Grebenișan se bucură din plin de vacanță și de zilele călduroase. Vedeta a ajuns în Barcelona și profită la maxim de destinația pe care a ales-o. Totodată, blondina a fost nevoită să cheltuie o sumă frumușică pentru zona de relaxare.

Cât costă o vacanță în inima Spaniei

După o perioadă de stat în casă din cauza pandemiei, toată lumea își dorește un sejur în aer liber, la distracție și la relaxare. Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la „Asia express”, este foarte activă în mediul online și obișnuiește să împărtășească multe momente din viața ei cu fanii. Recent, blondina a postat mai multe fotografii din vacanța în care se află.

Prețul pe care trebuie să îl plătești pentru biletele de avion dus-întors, pentru două persoane în Barcelona este de 349 de lei. De asemenea, cazarea pentru șapte zile pornește de la 3.445 de lei și poate ajunge până la 5.860. Chiar și așa, veți avea nevoie de încă 2000 de lei pentru cheltuieli, cu precădere pentru mâncare.

Când vine vorba de vacanță, Carmen Grebenișan nu se uită la sumele din cont. Cât a scos blondina din buzunar pentru un sejur în Barcelona
Social media

Destinație de lux pentru celebra influenceriță

Pentru că ne aflăm în plin sezon estival, vedetele de la noi se delectează cu cele mai de vis vacanțe. Carmen Grebenișan a plecat departe de România, tocmai în inima Spaniei. Blondina se distrează pe cinste și nu uită să îi țină la curent pe urmăritorii săi cu toate activitățile din Barcelona.

Influencerița a ales o destinație de lux, unde are grijă să își facă o mulțime de amintiri. Vedeta s-a cazat la un hotel pe măsura așteptărilor și nu este deloc o locație ieftină. Se pare că Spania îi priește, iar imaginile din mediul online spun totul. Practic, te poți relaxa oriunde este plajă și unde poți admira peisaje de vis.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii