A trecut aproape o lună de când Vlad Gherman a îngenuncheat în fața Oanei Moșneagu și a cerut-o de soție.

De departe, acesta a fost cel mai important pas din relația lor, dar, se pare că stresul cel mare abia acum urmează. Cei doi porumbei au început să organizeze nunta, iar primul punct de pe listă, de altfel și cel mai important, a fost bifat.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani, iar în tot acest timp și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Tocmai de aceea, Vlad nu a vrut să o piardă pe Oana printre degetele, așa că a cerut-o de soție.

Oana a fost surprinsă de gestul partenerului ei, mai ales că a avut loc la premiera piesei de teatru „Îmblânzirea scorpiei”, în fața a sute de spectatori. Răspunsul nu avea cum să fie altul decât afirmativ, așa că viitori miri s-au pus pe treabă.

Vlad și Oana au scăpat de o grijă

Organizarea unei nunți nu este deloc ușoară, dar se pare că Vlad nu o va lăsa singură pe Oana în acest proces. Cei doi au plecat împreună în căutarea locației perfecte și se pare că au găsit-o destul de repede. Actorii au ales o locație minunată care, mai nou, face furori în rândul vedetelor care aleg să se căsătorească.

Când și unde se vor căsători Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi au ales o locație de vis
Instagram

În iunie 2024, căci atunci va alea loc nunta Oanei cu Vlad, cei doi vor petrece alături de invitații lor la Iris Orangerie, locația unde și Smiley cu Gina Pistol au ales să își organizeze nunta.

Vlad și Oana au recunoscut că s-au îndrăgostit din prima de locație, mai ales că este un spațiu inedit, cu mult accent pus pe culori neutre și elemente naturale. Acum, tot ce mai rămâne de făcut este ca Oana să își găsească rochia sau rochiile pentru marea zi.