Când și-a pierdut virginitatea Ion Șmecheru. Celebrul cioban care a ajuns faimos datorită videoclipurilor în care apărea destul de des cu frații Sterp, Ion Șmecherul a vorbit despre cum și-a pierdut virginitatea. Într-un clip video de pe canalul de YouTube al lui Culiță Sterp, Ion a povestit despre prima lui noapte de amor.

Toată lumea îl cunoștea pe Ion Șmecheru, ciobanul devenit vedetă pe YouTube. Tânărul care a fost luat sub aripa fraților Culiță și Iancu Sterp s-a stins din viață. Cei doi frați l-au făcut celebru pe Ion și au avut grijă de el.

Când și-a pierdut virginitatea Ion Șmecheru. Chiar el a spus adevărul!

În clipul video, Culiță îl întreabă pe Ion detalii despre momentul în care s-a dezvirginat. Ion a povestit, fără nicio reținere, întreaga sa experiență cu o fată.

„Cum o fost? O fost bine…Acuma e moartă după mine, acuma mă caută cu prăjituri, cu pită, zamă. Mă caută la vaci, la oi. Mă caută, n-am treabă. Am făcut treabă bună…… Cât sunt tânăr, dau înainte. Dau înaine/ Așa-i și leana. Eu o iau de muiere, mâine-poimâine. Îl lasă pe Marcel/ Eu o iau, mă duc cu ea în lume”

Cine a fost Ion Șmecherul

Ion Șmecheru a fost un cioban luat sub aripa familiei Sterp. Acesta a devenit vedetă, acum șase ani de zile, când a apărut într-un video  alături de Culiță Sterp. Cu ajutorul famielie Sterp și al fanillor, o casă a fost ridicată pentru Ion și familia acestuia. Ion Șmecherul a fost găsit mort în casă, din cauza unei come alcoolice.

Când și-a pierdut virginitatea Ion Șmecheru. Ce dezvăluiri i-a făcut lui Culiță Sterp, despre prima lui noapte de amor. VIDEO
Sursă foto: Facebook

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința . Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion smecherul, a încetat din viața!

Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a spus Iancu Sterp într-o postare pe Facebook.