Nicole Cherry a fost dintotdeauna o femeie asumată, iar fanii au aplaudat-o pentru acest lucru. Ea nu s-a temut să discute niciodată despre viața sa privată, cu riscul de a fi judecată de către cei din jurul ei, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent, ea a vorbit despre toate operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

Nicole Cherry nu regretă nicio alegere

Deși pare că are mare încredere în ea și în felul în care arată, viitoarea mămică își găsește mereu câte un defect. Vedeta nu se consideră nici pe departe o femeie perfectă și este de părere că fiecare om de pe planetă este liber să facă tot ceea ce îi stă în putință, pentru a se simți mai bine în pielea sa. Mai mult de atât, partenera de viață a lui Florin Popa a recunoscut că nu a fost înzestrată de la Mama Natură, așa că a fost nevoită să rezolve singură această problemă.

 

Când și-a făcut Nicole Cherry prima operație estetică: „Nu am niciun regret”

Îndrăgita artistă și-a pus silicoane la vârsta de 19 ani și nu se ascunde. Nu regretă nimic și este de părere că totul în viață se întâmplă cu un motiv, iar ea nu ar fi fost persoana care este astăzi, dacă nu ar fi trecut prin toate transformările de pe până acum.

„Nimeni nu este perfect. Am zile în care îmi găsesc mai multe defecte decât în altele. Da, normal. Fiecare este liber să facă ce consideră că îl ajută să fie fericit și mulțumit cu propria persoană, nu văd nimic rău în asta. Nu sunt genul de persoană să mintă, mi-am pus silicoane la 19 ani, cu acordul părinților. Mama Natură n-a fost generoasă cu mine și am luat în considerare mereu această opțiune până când chiar am avut curajul și vârsta necesară să trec prin această procedură. Nu am niciun regret. Cred că totul în viață se întâmplă cu un motiv și chiar dacă acel motiv nu este clar pe moment, se dezvăluie în timp. Nu aș fi fost persoana care sunt și nu m-aș afla în acest punct în care mă aflu acum dacă aș schimba ceva din trecutul meu”, a mărturisit Nicole Cherry, pentru cancan.ro.