Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au anunțat acum ceva timp că anul acesta sunt pregătiți de evenimente mari. Primul dintre ele este cel legat de nunta pe care fanii lor o așteaptă de mult timp. Cuplul a organizat cununia civilă și botezul lui Tiago, așa că acum a venit vremea evenimentului fastuos.
Dani Oțil și frumoasa lui soție demonstrează că nu pierd vremea. Cei doi aleargă de colo-colo și pare că au reușit să pună la punct unul dintre cele mai emoționante momente. Și anume, nunta. Emoțiile sunt la cote maxime pentru Gabriela, care a recunoscut că a devenit mult mai emotivă de când are copil. În schimb, Dani încearcă să își mențină calmul.
Gabriela a dat câteva ture prin afară pentru a-și găsi rochia de mireasă și se pare că a avut noroc. Spre surprinderea tuturor, aceasta nu va opta pentru două rochii în ziua cea mare. Modelul susține că s-a atașat atât de tare de cea pe care a ales-o, încât o consideră potrivită pentru orice.
Dani Oțil și Gabriela se căsătoresc la vară
În urmă cu ceva timp, împreună cu soțul ei, Gabriela a mers la Roma pentru a căuta rochii de mireasă și pentru a vedea ce i se potrivește și ce nu. Așadar, nu este exclus ca rochia finală să fie chiar cea de acolo. În ceea ce-l privește pe Dani, prezentatorul matinalului de la Antena 1 nu s-a dat prea mult peste cap cu astfel de pregătiri.
„Dani zice că se însoară a doua oară cu aceeași femeie, dar nu e așa. Facem cununia religioasă și va fi vara asta. Îmi place să pregătesc din timp toate detaliile și le am puse la punct. (…)
Nu, cred că o să rămân la una, îmi este foarte dragă rochia aleasă și probabil că o să rămân doar la ea. De când am născut am devenit extrem de emotivă și da, probabil că voi și plânge. Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine’, a spus modelul la Antena Stars.
În schimb, el a fost cel care a căutat locația și s-a ocupat de alegerea meniului. Acesta vrea ca invitații lui să aibă parte de un răsfăț culinar și să se distreze pe cinste. Dani a fost extrem de critic cu tot ceea ce i s-a prezentat și este lesne de înțeles de ce, având în vedere că și el are restaurant.