Antonia și Alex Velea se cunosc de foarte multă vreme. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut și ușor, ușor au început să formeze un cuplu. La începutul relației lor, multă lume îi judeca doar pentru faptul că se iubeau și că formau un cuplu. Oamenii erau împotriva lor, deoarece fiecare venea dintr-o altă relație și erau amândoi criticați, pentru că și-ar fi distrus căsnicia unul altuia. Unii nici măcar nu le dădeau șanse de a rămâne împreună pentru multă vreme și o considerau pe cântăreață mult prea frumoasă pentru el.

Alex Velea și Antonia se știu din 2009

Cei doi artiști nu au ținut nici măcar un pic cont de gurile rele și s-au iubit din ce în ce mai mult, s-au mutat împreună și au făcut doi copii superbi, Dominici și Akim, care le calcă pe urme părinților lor și de care sunt foarte mândri. Seara trecută, Antonia și Alex Velea au mers la Chefi la Cuțite, pentru a le demonstra celor de acasă că nu sunt pricepuți doar pe scenă, ci se descurcă de minune și în bucătărie. Aceștia i-au dat pe spate pe cei trei jurați ai emisiunii și au obținut toate cele trei cuțite, dar și cuțitul de argint, dedicat invitaților speciali.

Mai mult de atât, se pare că Antonia se așteaptă ca în orice moment iubitul ei să o ceară în căsătorie și a crezut că va face marele pas în cadrul emisiunii de la Kanal D, dar nu a fost deloc așa. Ei bine, nu este timpul pierdut și, cel mai probabil, artistul pregătește ceva special pentru partenera sa de viață. Ei au vorbit și despre momentul în care s-au cunoscut pentru prima dată.

Când s-au întâlnit pentru prima dată Alex Velea și Antonia! Cântărețul a recunoscut în fața telespectatorilor: “Ne cunoaștem din….”

“Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012. Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea”, au povestit cei doi îndrăgostiți.