Pentru Nicole Cherry, anul 2021 a fost un an al realizărilor, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Artista a lansat hit după hit, un album și a devenit mămică pentru prima dată. Nicole și iubitul ei, Florin Popa sunt în culmea fericirii și se bucură în fiecare zi de micuța lor.

Nicole Cherry a început anul 2022 cu dreptul, dar și cu un mare anunț pentru fanii ei. Vedeta a promis că își va ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face și s-a ținut de cuvânt. După ce a arătat-o pe micuța ei în online, Nicole a decis că fanii ei merită să știe când va avea loc următorul eveniment important din viața Anastasiei.

Nicole Cherry, o mămică organizată

Nicole Cherry este o persoană foarte organizată, așa că a început deja să plănuiască botezul celei mici. Deși nu a dat prea multe detalii cu privire la dată și locație, un lucru este cert. Iubita lui Florin Popa știe deja cine va cânta pentru Anastasia în una dintre cele mai importante zile din viața ei. Așa cum probabil era de așteptat, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor se află pe lista preferaților lui Nicole.

Când își va boteza Nicole Cherry fetița și cine va cânta la marele eveniment. Artista a făcut deja anunțul
Instagram

Artista s-a asigurat că îi anunță din timp, astfel încât să își facă loc în agendă pentru ea. Nicole Cherry le-a comunicat și fanilor acest lucru printr-o postare pe Instagram. În noaptea dintre ani, Nicole a petrecut alături de iubitul și prietenele ei într-un club de fițe din Capitală. Atunci când a început să cânte piesa „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, artista a etichetat-o pe Carmen Chindriș, semn că lucrurile sunt în proporție de 90% stabilite.

După sarcină, Nicole Cherry și-a revenit spectaculos și, chiar dacă mai are de lucru, rezultatele sunt deja vizibile. Nicole a spus că își acordă tot timpul din lume pentru a ajunge la dimensiunile dorite și că, momentan, singura ei prioritate este Anastasia.