Emily Burghelea face ultimele pregătiri pentru una dintre cele mai importante zile din viața sa și ale partenerului ei de viață, Andrei. În doar câteva săptămâni va avea loc botezul fiicei lor, iar fix în aceeași zi cei doi și-au propus să facă și cuunia religioasă. Ziua se va sfârși cu o petrecere de zile mari, de a cărei organizare s-a ocupat până la cel mai mic detaliu fosta concurentă de la Bravo, ai stil. Frumoasa vedetă s-a gândit să dea un party la piscină, unde invitații vor avea parte de tot felul de surprize și unde speră ca toată lumea să se simtă bine și să se distreze.

Emily Burghelea, gata pentru ziua cea mare

„Deși am făcut atât logodna, cât și cununia civilă, nu am reușit să ne bucurăm cu adevărat de acele momente din cauza pandemiei. La logodnă am avut voie să intrăm în biserică doar cu nașii. Nu am avut alături nici familia, nici prietenii, pe nimeni în afară de nași. A fost extrem de dureros pentru mine să fiu îmbrăcată în rochie albă și să nu îmi pot îmbrățișa mama…”,a declarat Emily Burghelea recent.

Atât cununia religioasă, cât și botezul vor avea loc în luna septembrie, iar după părerea ei va fi cea mai importantă zi pentru ei. Au așteptări mari de la ziua evenimentului și vor ca toți cei dragi lor să le fie aproape, pentru că atunci când s-au logodit celorlalți nu li s-a permis accesul în locație, iar blondina nu s-a putut bucura așa cum se cuvine de momentele acelea, mai ales că voia să își strângă în brațe mama, lucru pe care nu putea să îl facă.

„În septembrie va avea loc cea mai importantă zi din viața noastră! Vom face atât botezul, cât și cununia la biserică. Vrem ca ziua în care facem nunta și botezul să fie cu totul specială! Am organizat o petrecere restrânsă, afară, la piscină, cu tematica ‘Fairytale’. Vom merge pe culori pastelate, iar Andrei va avea o ținută pastelată, va fi un ginerică atipic, special. Încă suntem în negocieri în ceea ce privește dansul mirilor. Le-am pregătit tuturor invitaților noștri foarte multe surprize! Nu va fi o nuntă clasică, va fi ceva special. Îmi doresc doar ca totul să iasă așa cum visăm amândoi și lumea să se distreze alături de noi, să se simtă toți invitații bine.”,a mai declarat ea.