Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară în vara anului acesta. Botezul băiețelului urma să aibă loc curând. Însă, acesta nu a mai putut fi posibil pentru că cei doi s-au îmbolnăvit de Covid-19. 

Adela Popescu a oferit primele declarații despre botezul celui de-al treilea copil. Prezentatoare TV împreună cu soțul său s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2  fix cu două zile înainte de botezul băiețelului. Astfel, cei doi au fost nevoiți să amâne evenimentul.

Adela Popescu, despre botezul celui de-al treilea copil

Instagram

Adela Popescu a oferit ultimele detalii despre botezul celui de-al treilea copil. Vedeta a declarat că situația pandemică este una delicată în aceste momente. Cu toate acestea, prezentatoarea TV nu va aștepta prea mult, iar botezul va avea loc. Din cauza restricțiilor impuse în această perioadă, botezul celui de-al treilea copil se va realiza într-un cadru restrâns. La eveniment vor fi prezenți doar membrii familiei și nașii copilului.

„Am aflat că sunt pozitivă cu două zile înainte de botez, așa că am amânat brusc! Nu cred că vom aștepta să treacă valul patru, ci vom face într-un mediu extrem de restrâns: familia și nașii”, a declarat Adela Popescu pentru Viva.ro.

Cine vor fi nașii copilului?

Adela Popescu nu a oferit prea multe detalii în legătură cu acest subiect. Vedeta a declarat că nașii vor fi niște prieteni apropiați de familie iar evenimentul se va desfășura la fel ca botezul celorlalți copii.

”Așa cum am făcut și la căsătorie, dar și la primii băieți, nași vor fi niște prieteni apropiați de familie. Consider că nașii sunt parte din familia extinsă, și tocmai din acest motiv noi nu ne-am dorit să facem din asta… un proces de selecție sau ceva extrem de public. Iar cei care ne sunt apropiați știu asta, așa că nu se supără”, a mai declarat Adela Popescu pentru Viva.ro.

În ceea ce privește creșterea celor trei copii, Adela Popescu a mărturisit că primește ajutor. Vedeta a angajat o bonă care se ocupă de copii, atunci când ea și soțul sunt ocupați. Aceasta spune că înainte primea ajutor din partea bunicilor, însă a constat că prezența unei bone este necesară.