Fanii show-urilor cu adrenalină au un motiv în plus de bcuurie. A fsoat anunțată data oficială a începerii „America Express”. Totul se va întâmpla mai repede decât se așteptau mulți. Mult timp s-a presupus că emisiunea va fi difuzată în primăvară, însă, se pare că totul va avea loc mai devreme.

„America Express” este una dintre cele mai așteptate emisiuni. Fanii stau cu sufletul la gură să vadă cum se descurcă pe traseu echipele lor preferate. Se pare că nu mai este mult până când se va da start cursei pe TV. A fost anunțată data oficială și, așa cum era de așteptat, totul se va întâmpla abia la anul. Mai exact, pe 15 ianuarie.

Începând din prima lună a anului viitor, cele nouă perechi de vedete vor putea fi urmărite în aventura vieții lor. „America Express” i-a scos pe toți din zona de confort și s-a dovedit a fi o emisiune mult mai grea decât pare de acasă. Majoritatea celor care au pelcat cu rucsacul în spate la mii de kilometri distanță de casă au avut un singur cuvânt de spus. „Greu!”

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Când începe „America Express”. A fost anunțată data oficială Social media

„America Express” pornește motoarele

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Bie Adam, Jean Gavril, dar și mulți alții au ajuns la concluzia că „America Express” este o experiență care se trăiește o singură dată în viață. Deși pe parcursul celor 8000 de kilometri au trecut prin toate stările posibile, acum, privind retrospectiv, a meritat din plin fiecare nerv și fiecare moment tensionat.

La fel ca fanii lor și vedetele sunt nerăbdătoare să vadă deznădământul și să analizeze fiecare gest pe care l-au făcut sub presiune. Niciuna dintre echipe nu a fost scutite de certuri. Aproape că nu a fost vedetă care să nu simtă că cedează. Din fericire, au fost doar episoade trecătoare, iar acum se vor bucura cu toții de aventura vieții lor.