Andra răspunde la întrebări incomode referitoare la viața de cuplu. Artista i-a dezvăluit secretele intime Andreei Esca

Când fac amor Andra și Cătălin Măruță, seara sau dimineața?

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 15 ani. Sunt puține momentele în care aceștia dau detalii referitoare la viața de cuplu sau la problemele din căsnicie. În cadrul unui podcast moderat de Andreea Esca, artista a răspuns la o întrebare incomodă: când fac amor Andra și Cătălin Măruță. Răspunsul Andrei nu a întârziat să apară.

„Andreea Esca: Sex dimineața sau seara?

Andra: Și, și.

Andreea Esca: Totul e să fii venită acasă de la concert. Am înțeles.

Andra: Da, da, da. Dar preferăm seara. Dar să fie și dimineața”, a fost dialogul dintre Andra Măruță și Andreea Esca.

Într-un interviu acordat pentru revista Viva!, vedeta a făcut câteva dezvăluiri despre viața de familie și despre cum au reușit cei doi să depășească problemele din cuplu. Aceasta a mărturisit că relația celor doi rezistă de 15 ani pentru că au reușit să se înțeleagă reciproc și datorită faptului că și-au dorit o familie fericită.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a declarat Andra pentru sursa menționată mai sus.