Dacă pui bazele unei vacanțe, atunci acest articol este pentru tine.

Fiecare profesie are secretele ei. Recepționerii hotelurilor nu fac excepție! Nu vă vor spune niciodată, dar știu exact când să rezerve cea mai ieftină cazare.

Înainte de a începe să căutați un hotel pentru a vă planifica călătoria, aflați acest secret ascuns și alte sfaturi relevante pentru a evita cheltuielile inutile. Economisind, vă veți bucura din plin de vacanță.

Când este cel mai bun moment pentru a rezerva un hotel mai ieftin?

De obicei, recepționerii hotelurilor sunt rezervați în a dezvălui anumite detalii care ar putea fi de mare folos călătorilor. Dar pe rețelele de socializare, unele dintre ele au împărtășit recent câteva secrete foarte benefice de știut.

Unul dintre acestea este momentul din zi în care ar fi mai înțelept să faceți o rezervare la hotel, pentru a nu plăti prea mult. Unii dintre ei vă sfătuiesc să căutați camere low-cost în fiecare zi imediat după ora 18:00.

Sursa: Social media

După această perioadă, hotelurile oferă camere la preț redus care tocmai au fost anulate de alți oaspeți. Uneori, veți plăti chiar jumătate din prețul inițial pentru o noapte de cazare. Cum poate fi explicat acest lucru? De fapt, atunci când unitatea hotelieră nu este plină, pentru a evita să aibă camere neocupate, hotelierii vor prefera să vândă o noapte decât să piardă un client.

În plus, potrivit unui studiu recent realizat de site-ul trivago, rezervările făcute cu mult timp înainte nu sunt atât de inteligente pe cât ați putea crede. Poate fi chiar în detrimentul dumneavoastră, deoarece vă costă mai mult.

După cum știm cu toții, tarifele sunt adesea foarte variabile și, de obicei, cresc în anumite perioade aglomerate. Cu toate acestea, site-ul recomandă să faceți rezervări cu cel mult o lună înainte pentru a beneficia de cele mai bune tarife. Dacă depășiți această perioadă, este posibil să pierdeți oferte mai bune.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.