Vlăduţa Lupău şi Adrian Rus, portarul echipei CFR Cluj, şi-au unit destinele marţi, 12 noiembrie, într-un cadru de poveste. Departe de ochii lumii, într-o pădure, cei doi şi-au jurat iubire până la sfârşitul vieţii. Urmează petrecerea!

Deşi toată lumea se aştepta ca Vlăduţa Lupău să se căsătorească sub privirile a sute de oameni, iar totul să fie transmis la tv, nu a fost deloc aşa!

Vlăduţa Lupău şi portarul echipei CFR Cluj au ales să spună „Da” într-o pădure din localitatea bunicilor mirelui. Evenimentul a avut loc într-o zi de marţi pentru că cei doi sunt ocupaţi ba cu antrenamentele şi meciurile, ba cu concertele. Invitaţii au fost doar membrii familiei, care au asistat la un moment de-a dreptul spectaculos.

„Toată lumea se aştepta să fac o nunţă anunţată, la televizor! Am ales o zi de marţi pentru că Adi fiind fotbalist, nu avea liber. Şi nici eu nu aveam, fiind prinsă cu evenimentele. Am ales o pădure, n-am avut semnal, nu putea să facă nimeni nimic. Am trăit tot aşa cum ne-am dorit. E o pădure din localitatea bunicilor lui Adi”, a povestit Vlăduţa Lupău la „Răi Da Buni”.

Cei doi au apărut în pădure pe doi cai, aşa ca în poveşti! Membrii familiei nu ştiau nimic din ce au pus Vlăduţa Lupău şi Adrian Rus la cale: „Familia toată era acasă şi nu ne-au văzut când am plecat. Noi am plecat mai repede în pădure pe doi cai”, a mai spus Vlăduţa Lupău.

Când are loc petrecerea de nuntă
Vlăduţa Lupău şi Adrian Rus vor să ia prin surprindere şi când vine vorba de petrecerea de nuntă! Va avea loc anul viitor, dar cei doi încă nu au stabilit data exactă sau locul. Ce-i cert este că, deşi ea şi-ar doi o nuntă cu puţini invitaţi, va fi mare chef! Asta pentru că îşi doreşte să nu supere pe nimeni.

„Am ales să facem cununia civilă, dar şi taina sfântă a cununiei religioase. Urmează petrecerea la anul. Nu am stabilit data sau locul, luăm prin surprindere. Dacă ar fi după mine, ar fi o nuntă foarte mică. Dar probabil o să fie o nuntă mai mare”, a continuat artista.