George Burcea și Andreea Bălan au decis să o ia pe drumuri separate în urmă cu mai bine de doi ani. Cei doi au împreună două fetițe și au căzut de acord să se implice, în mod egal, în creșterea și educarea lor. Atât Andreea, cât și George au mai acordat câte o șansă iubirii, dar, de data asta, cu alți parteneri.

George Burcea și Andreea Bălan au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Din păcate, relația lor nu a fost una cu final fericit. Deși, din iubirea lor au rezultat două fetițe superbe, cei doi au decis să pună capăt mariajului la doar câteva luni de la căsătorie.

Vestea divorțului i-a luat prin suprindere pe fanii cuplului, dar și pe apropiați. La vremea aceea, Andreea a fost cea care a vrut să se separe de George Burcea. Actorul a fost prins la volan după ce consumase substanțe interzise și i s-a întocmit dosar penal. Azi, iubitul Vivianei și-a aflat sentința și a fost destul de rezervat în declarații.

George Burcea este împăcat cu decizia instanței

Așa cum era de așteptat, actorul a fost primul care a aflat decizia instanței de judecată. George Burcea va fi nevoit să plătească o amendă de 16.000 de lei, cu posibilitatea achitării ei în rate. Iubitul Vivianei Sposub are de gând să se conformeze, mai ales că nu mai vrea să aibă de-a face cu astfel de probleme.

Tot în viitorul apropiat, George Burcea se va prezenta la instanța de judecată în cazul divorțului de Andreea Bălan. Acesta nu este deloc unul simplu, mai ales că cei doi au mai multe aspecte de clarificat. Actorul speră, totuși, că data stabilită să nu se mai amâne, iar instanța să analizeze mai bine actele de la dosar.

„Cu divorțul, sper să nu se mai amâne. S-a tot amânat în ultimele luni. Vom avea înfățișare pe 3 februarie. Sau dacă se amână, să fie totuși și în favoarea mea. Să fie cercetate toate actele depuse la dosar de ambele părți.” a declarat George Burcea pentru fanatik.ro.