Emisiunea ”Puterea Dragostei” se apropie de final.

Emisiunea „Puterea Dragostei” sezonul 4 se apropie de final. Cristina Mihaela a anunțat când va avea loc marea finală.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare ediția de duminică a emisiunii. Preferații publicului au fost Ana și Mihai. În pericol de eliminare au fost Georgiana, Daniela și Nicolas în urma nominalizărilor făcute de concurenți.

Cristina Mihaela a citit mesajul din Cutia Pandorei, unde anunța data la care va fi marea finală. Câștigătorii marelui premiu se vor afla pe 13 februarie 2022.

Casa „Puterea Dragostei” își va deschide porțile pentru un nou sezon, care se va filma în România.

„Dragi concurenți, a sosit momentul să vă anunțăm cea mai importantă veste de până acum în ceea ce privește această competiție. După cum știți, casa Puterea Dragostei își va deschide în curând porțile în România pentru un nou sezon, într-o casă nou-nouță, unde alți concurenți vor trăi aventura vieții lor și vor avea parte de povești de iubire așa cum nu s-au mai văzut.

Aventura iubirii, pe care concurenții de la Puterea Dragostei au trăit-o pe malurile Bosforului, se va încheia pe 13 februarie 2022. Le urăm tuturor concurenților succes, iar invitații noști pot rămâne să se bucure de această aventură în anticul și misteriosul Istanbul, alături de ei.”, a anunțat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Social Media

Nimeni nu a părăsit competiția

Niciun concurent nu a părăsit emisiunea în această gală. Tânăra propusă spre eliminare a rămas în emisiune și s-a putut bucura alături de colegii ei.

„Dragi concurenți, având în vedere că în această seară am anunțat finala sezonului patru, am decis să nu fie nicio eliminare. Și, astfel, ne vom bucura cu toții de minunata veste.”, a mai spus moderatoarea emisiunii.

Mihai a favoritul săptămânii trecut și a primit premiul de 1.500 de euro.

„Mulțumesc celor care m-au votat și, totodată, grupului meu de susținere, TikTokerii lui Mihai, așa se numește.”, a declarat Mihai.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.