Rihanna se pregătește să devină mireasă. Starul internațional se va bucura curând de marele eveniment

La scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată, Rihanna se pregătește acum pentru cel mai important eveniment din viața ei. Se pare că artista are planuri mari de viitor și își dorește din ce în ce mai multe împliniri. Potrivit presei din străinătate, nunta ar avea loc după ce aceasta va aduce pe lume copilul pe care îl așteaptă cu nerăbdare. 

Rihanna și A$AP Rocky se pregătesc intens de nuntă. Cei doi își pun deja detaliile la punct, având în vedere că evenimentul ar putea avea loc după ce marea artistă va da naștere primului său copil.

Unde va avea loc nunta Rihannei și a rockerului A$AP

Se pare că, îndrăgita artistă internațională își dorește ca marele eveniment să aibă loc în țara ei natală, Barbados. De asemenea, Rihanna ar fi ales ca prim-ministrul statului să-i fie nașă copilului ei. Iată ce a declarat o sursă apropiată cuplului.

„Rihanna este îndrăgostită nebunește de A$AP. Au o legătură strânsă și ea a fost mereu destul de tradiționalistă. O să se căsătoreascî, cu siguranță. Le-a spus prietenilor că vrea să fie cu el pentru totdeauna și el a spus același lucru.

Nu se știe data nunții, dar nu o să fie înainte de nașterea copilului. Ea a vrut mereu să se căsătorească și A$AP este persoana ei pentru veșnicie. Nunta va fi în Barbados, pentru că ambii au familie acolo, este locul care i-a adus împreună și are un loc special în inimile lor”, a mărturisit cineva din anturajul celor doi.

Când are de gând Rihanna să se căsătorească. Artista a oferit explicația mult visată de toți fanii!
social media

Rihanna, în culmea fericirii că este însărcinată

Se pare că, Rihanna și A$AP Rocky se țin numai de vești bune. Dacă săptămâna trecută, starul internațional a anunțat că este însărcinată, acum aceasta este în toi cu pregătirile de nuntă. Semn că, cei doi trăiesc o frumoasă și împlinită poveste de dragoste.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.