De când s-a întors în România, Culiță Sterp s-a apucat și de vlog. Recent, acesta a postat un nou episod pe canalul lui de YouTube, în care le-a povestit fanilor despre decizia lui de a pleca de la Survivor România, despre banii pe care i-a primit în urma participării sale, despre modul în care a fost tratat de producători, dar și despre relația lui cu iubita sa, nimeni alta decâr frumoasa Daniela Iliescu.

Artistul și iubita lui se știu încă de pe vremea când erau în liceu, iar el se pare că pusese ochii pe ea încă de la vremea aceea. Foarte puțină lume știa despre cei doi îndrăgostiți că au fost în aceeași clasă și că, adolescent fiind, el a încercat să o cucerească pe actuala lui parteneră care nici măcar nu îl băga în seamă, pe motiv că era deja într-o relație și fiind fată serioasă, nu își permitea să le dea atenție și altor băieți. În plus, Faimosul le-a arătat fanilor săi și câteva imagini cu ei din liceu.

„Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa”

Culiță Sterp credea despre frumoasa sa soție faptul că era cea mai frumoasă din clasă, dar îi era foarte rușine să îi spună lucrul acesta, având în vedere că pe atunci nu era atât de curajos. Ei au glumit pe seama acelor zile, iar cântărețul a făcut publică și o scrisoare pe care i-a dat-o partenerei sale, la sfârșitul liceului. Este de părere că Dumnezeu le așază pe toate și se bucură că, până la urmă, au ajuns să formeze un cuplu și urmează să aibă și primul lor copil împreună care se poate naște din clipă în clipă.

 

„Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă”, i-a spus Culiță Sterp iubitei sale.

„Eram fată serioasă, dragă”, i-a răspuns Daniela Iliescu.

„Păi ești fată serioasă și acum, dar de ce nu mă bagai în seamă?”, i-a mai zis Faimosul.

„Aveam iubit.”, a spus viitoarea mămică, râzând.

La 16 ani aveai iubit, alea sunt relații așa de copii. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun”, a mai povestit artistul

Când a pus ochii Culiță Sterp pe Daniela Iliescu! Declarații sincere despre povestea lor de iubire: "Știa, dar nu prea mă băga în seamă"

”Tu frumoaso, în primul rând mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare pentru că sunt sigur că o să rămânem la fel de buni prieteni sau poate și mai buni. Tu…glumele tale…râsul ala al tău, de când începeai, uitai să te mai oprești.  Când mă gândesc, u știu ce să fac, să râd că au fost sau să plâng că se termină. Tu ai fost emblema fetelor din clasa asta și tu știi”, este declarația pe care i-a făcut-o la sfârșitul liceului.