Întreaga lume este șocată de moartea unuia dintre cei mai buni luptători în arte marțiale

Este doliul în lumea artelor marțiale. Campionul mondial la jiu-jitsu s-a stins din viață în timpul unui concert. Leandro Lo a fost împușcat în cap de către un polițist. Potrivit informațiilor apărute în presă, polițistul nu se afla la muncă, ci era în timpul lui liber. La scurt timp după comiterea faptei, criminalul a fugit. S-a predat însă după câteva ore. 

În ciuda eforturilor medicilor de a-l restabili și a-i salva viața, totul a fost în zadar. Cei dragi și fanii deplâng moartea fulgerătoare pe care a avut, dar și modul în care a fost asasinat. Acum va rămâne în istorie ca cel mai bun jucător mondial la jiu-jitsu.

Luptător mondial la jiu-jitsu, împușcat în cap de un polițist

Evenimentul tragic s-a petrecut în cadrul unui club de noapte din Sao Paulo. Polițistul care l-a împușcat pe Leandro Lo este și cel care a provocat scandalul.

Potrivit informațiilor apărute în presă, omul legii de numește Henrique Octavio Oliveira Velozo. Persoanele care se aflau în club susțin că acesta a luat o sticlă de pe masa jucătorului. Astfel, Lo și-a pierdut cumpătul și a recurs la acțiuni dure.

După ce oamenii de la fața locului au reușit să-i despartă, polițistul a recurs la gestul stupefiant.
Henrique Octavio Oliveira Velozo a scos pistolul și l-a împușcat mortal pe Leandro Lo.

social media

Echipajele sosite la fața locului l-au transportat de urgență la spital, unde diagnosticul a fost unul clar: moarte cerebrală.
În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, la doar câteva ore după ce a fost transportat la spital Leandro Lo a murit.

După fapta comisă, polițistul a fugit, dar s-a predat după câteva ore la o secție de poliție. Oamenii legii au deschis acum o anchetă, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs crima. O lume întreagă îl plânge acum pe Leandro Lo.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!