Campioana Ana Maria Popescu a trecut zilele trecute printr-o operație dificilă la piciorul drept. Scrimera avea de mai multă vreme probleme la genunchiul respectiv, iar acum a fost nevoită să ajungă la acest fapt. Fembrii Federației Române de Scrima au fost cu sufletul la gură pentru sportivă.

Reclamă

Campioana a rămas optimistă

Campioana a fost operată marți la genunchiul drept care îi cauza probleme de mai multă vreme.Scrimera Ana Maria Popescu a mărturisit că speră să nu ajungă la operație niciodată în carieră sportivă. lucrurile nu au stat însă așa. după douăzeci de ani de scrima, această a fost nevoită să ajungă în mâinile medicilor. Chiar dacă a fost o operație destul de dificilă, Ana Maria a rămas optimistă. Dorința de a se întoarce cât mai repede în sala de antrenamente, dar și în competiții au determinat-o pe sportivă să fie puternică. Campioana Ana Maria popescu a adus României rezultate excepționale la scrima.

Reclamă

„Ori la bal, ori la spital şi cum balurile sunt suspendate pe durată nedeterminată, m-am mulţumit cu spitalul. Uite aşa s-a mai destrămat un mit şi îmi imaginăm cum o să mă laud eu, mândră din cale afără, că după 20 şi de ani de sport mi-am încheiat carieră fără să bifez vreo operaţie Ntz, nu mi-a ieşit. Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze şi nu mi-a lăsat alternativă.” a scris campioana pe Facebook.

Campioana  romanca la scrima a trecut prin momente dificileFederația i-a fost alături

Campioana nu a fost singură în momentul crucial al stării de santate. Federația Română de Scrima ia fost alături Anei Maria Popescu. Pe pagină oficială, membrii federației au postat un mesaj emoționat de încurajare pentru scrumieră medaliată cu aur.

”Totul va fi bine! Ana-Maria Brânză a trecut cu bine de intervenţia chirurgicală la genunchiul drept, cel care în ultima vreme i-a dat bătăi de cap… Sănătate, Ana! Recuperare bună şi revenire cu elan pe planşă”, este mesajul postat pe facebook de către reprezentanții federației.