Reclamă
Reclamă

Cea de-a treia ediție a campaniei „Avem același sânge” are loc luni, 17 iunie 2024, în București. Acțiunea de donare se va desfășura la Ana Tower, Strada Poligrafiei 1A, etaj 5, între orele 8:30 și 13:30. O nouă companie privată s-a alăturat inițiativei, contribuind la succesul acestui demers umanitar.

Echipa Digi24 va fi prezentă pentru a sprijini donatorii, alături de personalul medical de la Centrul de Transfuzie Sanguină București. Jurnalistul Digi24, Carla Tănasie, va transmite în direct evenimentul de la fața locului.

„Avem același sânge”, primul proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților, s-a dovedit a avea un impact major în comunitate. Inițiată pe 1 decembrie 2022, campania continuă în 2024 cu scopul de a sprijini pacienții și de a încuraja autoritățile să accelereze procesul de reorganizare a sistemului de transfuzie, crucial pentru supraviețuirea multor bolnavi.

Reclamă

Procesul de donare de sânge include și verificarea stării de sănătate a donatorilor, contribuind astfel la identificarea timpurie a problemelor de sănătate neobservate anterior.

Proiectul Digi24 „Avem același sânge” a fost recunoscut și premiat de numeroase ori pentru impactul său social, primind distincții de la Casa Regală a României și premii la Romanian Healthcare Awards, Gala COMMA Awards și Romanian CSR Awards.

Digi24 îi invită pe toți cei interesați să se alăture acestei inițiative, subliniind importanța efortului colectiv pentru a face o diferență reală în viața pacienților din România.

Proiectul este susținut de SANADOR.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro