Actrița Camila Mendes a deschis subiectul despre abuzul sexual și a decis să facă public faptul că aceast eveniment dramatic, a avut loc în urmă cu mulți ani, pe când se afla în primul an de studiu la New York University.

La vârsta de 25 de ani, a decis să ofere detalii, în cadrul unui interviu acordat pentru Women’s Health și a spus cum a reusit să depasească această situație.

Actrița este cunoscută pentru rolul Veronica Lodge din serialul „Riverdale” și se bucură de mult succes. Ea povestește despre drama pe care a trăit-o și despre momentele terifiante din viața ei. Se pare că i s-au administrat droguri fără să știe, de catre persoana care voia să o abuzeze sexual.

După acest incident, Camila a hotărât să iși facă un tatuaj pe spate în care scrie „to build a home”. Acest mesaj inseamnă să construiești o casă și este impulsul de care avea nevoie să pornească la drum încrezatoare și să se simtă în siguranță.

Experiența traită a avut un impact negativ asupra ei, dar scopul principal după ce a avut parte de aceste trăiri, a fost să își construiască o carieră, să aibă o familie și să traiască din plin fiecare zi a vieții ei.

Camila Mendes se bucură de faptul că are o relație de un an, cu actorul Charles Melton și trăiește alături de el o frumoasă poveste de dragoste.