După o grea despărțire, omul de televiziune și-a găsit fericirea alături de o nouă parteneră

După despărțirea de Noemi, se pare că Mihai Mitoșeru și-a refăcut viața alături de o blondină superbă. Prezentatorul a fost discret cu privire la noua sa relație, având în vedere că se cunosc de puțin timp. Recent, Camelia Mitoșeru și-a exprimat părerea cu privire la schimbările din viața amoroasă a fiului ei. Iată ce afirmații neașteptate a făcut aceasta. 

Mihai și Noemi au fost căsătoriți timp de 14 ani. Însă, în urmă cu ceva timp, cei doi s-au decis să meargă pe drumuri separate. În 2019, foștii parteneri au depus actele de divorț. Ulterior, prezentatorul a recunoscut că despărțirea de Noemi a fost o greșeală și că nu a știut să gestioneze situația cu care se confruntau la acea vreme.

Recent, Mihai Mitoșeru a fost surprins la brațul altei femei și a recunoscut că a început o nouă relație. Pentru că sunt abia la început, acesta a susținut că rămâne rezervat și așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile de acum încolo.

Camelia Mitoșeru, declarații despre noua iubită a fiului său. Mama prezentatorului a rupt tăcerea
Arhivă presă

Mama prezentatorului a reacționat după ce a aflat că fiul său este într-o nouă relație

Întrebată despre relația fiului ei, actrița a oferit o declarație cu totul neașteptată, susținând că Mihai Mitoșeru nu i-a vorbit despre schimbările recente din viața lui.

Camelia Mitoșeru a dezvăluit că nu a făcut încă cunoștință cu noua iubită a fiului ei. Aceasta a sugerat că relația dintre el și blondina cu care se afișează nu ar fi una suficient de consolidată încât să fie înștiințată despre ea.

„Nu am cunoscut-o pe iubita lui Mihai. Nici măcar nu am vorbit cu el despre vreo fată. Așa cum auziți, nu știu absolut nimic, am aflat și eu de la televizor. L-am sunat și l-am întrebat. Dar mi-a spus așa: „Mamă, dacă aveam ceva să îți spun, îți spuneam”. De aia cred că nu e ceva pe care să îmi prezinte, încă. Nu știu nimic despre nimic, chiar așa e”, a declarat Camelia Mitoșeru.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii