Călin Goia este unul dintre cei mai apreciați și ascultați artiști din România. Recent, cântărețul a făcut câteva mărturisiri despre femeia de care s-a îndrăgostit iremediabil. Artistul este căsătorit de 15 ani și are împreună cu soția sa trei copii minunați. 

Solistul trupei Voltaj, împlinit pe toate planurile

Călin Goia și partenera sa de viață, Andreea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. La începutul relației, acesta era foarte discret când venea vorba de jumătatea lui. Cântărețul a recunoscut se înțelege extrem de bine cu soția sa și în același timp fac o echipă nemaipomenită în creșterea și educarea copiilor.

Mai mult de atât, el a precizat că la început, când a cunoscut-o pe Andreea, nu au fost împreună, ci aveau doar o relație de prietenie. Cu trecerea timpului au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt și că își doresc să își petreacă tot restul vieții împreună.

„Împreună ne consultăm și chiar facem o echipă foarte bună nu numai aici, ci și în creșterea copiilor. De 15 ani de când suntem căsătoriți zic eu că ne completăm unul pe celălalt. Noi ne-am cunoscut cu 3 ani înainte de a ne căsători și am fost la început amici.

Ne înțelegeam atât de bine încât cumva, în momentul în care a apărut și acea scânteie dincolo de prietenie și amiciție ne-am dat seama că putem să trăim unul alături de celălalt toată viața”, a declarat artistul pentru antenastars.ro.

Călin Goia a dezvăluit care este secretul unui mariaj perfect. Solistul trupei Voltaj are o căsnicie de 15 ani
Captură TV

Viața i s-a schimbat după venirea copiilor

Călin Goia se bucură de o căsnicie așa cum și-a dorit dintotdeauna. El susține că odată cu apariția copiilor, timpul s-a transformat. Acum, totul trece foarte repede, dar este fericit că are alături cele mai importante persoane din viața lui. Dincolo de cariera sa muzicală și ceea ce face pentru public, cea mai mare realizare sunt copiii.

„Au trecut foarte repede anii, pentru că a apărut și primul copil acum aproape 15 ani, după care al doilea și al treilea și în momentul în care ai copii parcă timpul zboară mai repede, s-au schimbat și prioritățile în viața noastră, dar au fost niște ani superbi și pentru mine, personal, copiii reprezintă cea mai mare realizare”, a mai adăugat solistul trupei Voltaj.