Reclamă
Reclamă

Pasagerii trenului pe ruta București-Iași s-au confruntat astăzi cu temperaturi extreme în vagoane, care au ajuns la 40 de grade Celsius. Călătorii au fost nevoiți să suporte condiții greu de imaginat timp de peste șase ore, cât a durat călătoria.

Telespectatori ai postului Digi24 au trimis imagini care surprind condițiile insuportabile din interiorul trenului. Pentru a permite circulația aerului, oamenii au deschis toate ușile și ferestrele, sperând să se răcorească măcar puțin.

Într-o intervenție TV, reprezentanții CFR au declarat că astfel de cazuri sunt izolate. Potrivit acestora, doar 2% din totalul trenurilor aflate în circulație au probleme cu sistemele de climatizare. „Ne cerem scuze pasagerilor afectați de această situație neplăcută. Vom întreprinde măsuri pentru a evita repetarea acestor incidente pe viitor”, au menționat aceștia.

Reclamă

Temperaturile ridicate din trenuri nu sunt o problemă nouă pentru transportatorul feroviar național, iar incidentele recente readuc în atenție dificultățile legate de întreținerea și modernizarea parcului de vagoane.

Mai mulți pasageri și-au exprimat nemulțumirea față de condițiile întâmpinate, considerând că sunt insuficiente măsurile luate de CFR pentru a asigura un confort minim pe durata călătoriilor. Aceștia speră că vor urma investiții consistente în infrastructura feroviară pentru a preveni astfel de situații pe viitor.

Recapitulând, călătoria pe ruta București-Iași a fost marcată de temperaturi extrem de ridicate în vagoane, un incident pe care reprezentanții CFR l-au descris ca fiind izolat. Cu toate acestea, pasagerii afectați și-au exprimat dezamăgirea și dorința pentru îmbunătățirea condițiilor de călătorie.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro