Un utilizator al Tik Tok, care pretinde a fi un călător în timp, a făcut o previziune sumbră.  

Un utilizator al platformei Tik Tok, Aery Yormany, susține că este un „călător în timp” din anul 2714. Acesta postează mai multe videoclipuri în care face tot felul de previziuni cu privire la evenimente majore care ar putea avea loc în lume. 

„Adevăratul călător în timp” susține că în anul 2023 se va produce un cutremur extrem de puternic, cu o magnitudine de 9,9 grade pe scara Richter. Mai mult decât atât, recent, utilizatorul cunoscutei platforme a vorbit despre mai multe catastrofe care ar urma să se întâmple pe Pământ, anul acesta. Printre acestea se numără și un cutremur extrem de puternic, cu o magnitudine de 9,9 pe scara Richter. 

„Călător în timp” de pe Tik Tok, previziuni sumbre

De asemenea, într-un alt videoclip, el a anunțat că toate guvernele lumii vor fi invadate de extratereștrii. Aery Yormany, @esthetictimewarper, a strâns deja peste 1,2 milioane de urmăritori, motiv pentru care face aproape zilnic câte un videoclip în care prezintă evenimentele catastrofale care, în opinia lui, se vor petrece pe Pământ în următorii ani. 

La videoclipurile acestuia sunt multe persoane care nu iau în serios cele spuse de acesta. Cu toate acestea, sunt și persoane care sunt convinse că cele spuse de persoana respectivă se vor întâmpla. Iată ce evenimente ar urma să mai aibă loc în anul 2023, potrivit „adevăratului călător în timp”.  

„Călător în timp” de pe Tik Tok, previziuni sumbre! Un cutremur extrem de puternic se va produce în 2023
planetă

Ce se va întâmpla în anul 2023

Astfel, potrivit utilizatorului platformei, pe 28 aprilie 2023 se va naște un copil cu mai multe organe noi, între care și o coadă. În același timp, pe 7 mai 2023, o 9 lume și o 9 specie de oameni vor fi descoperite în pădurile amazoniene. Tot în luna mai a anului 2023 ă o specie extraterestră numită Nozics se infiltrează în toate guvernele lumii.  

Se pare că utilizatorul cunoscutei platforme este fan extratereștrii, fiindcă pe 27 iunie 2023 spune că o navă extraterestră va cade din cer și va elibera pe Pământ specii și materiale extraterestre.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.