Un câine a fost salvat de pompieri, duminică, din peretele unui bloc din Vulcan, județul Hunedoara. Stăpânul animalului a sunat la 112 și a anunțat dispariția patrupedului Johnny din baia apartamentului său. În momentul sosirii la fața locului, pompierii au observat că gura de vizitare de sub chiuvetă era deschisă și au presupus că patrupedul căzuse printre țevi.

După două ore de intervenții, aceștia au reușit să-l scoată din perete, de la două etaje mai jos. Reprezentanții ISU Hunedoara au relatat pe rețelele sociale povestea cu final fericit:
„Johnny este un cățel tare neastâmpărat, care le-a dat multă bătaie de cap salvatorilor săi, duminica aceasta. După ce stăpânul său a sunat la 112 și l-a declarat dispărut, colegii noștri din cadrul Detașamentului Petroșani s-au deplasat de urgență către apartamentul situat la etajul 4, într-un bloc din Vulcan, de unde patrupedul se făcuse nevăzut.

„L-au căutat pe Johnny peste tot până au observat gura de vizitare de sub chiuveta din baie deschisă și imediat au realizat că aceea trebuie să fi fost capcana în care căzuse cățelul. Preț de câteva minute, cu toții au făcut liniște și au așteptat să audă un semn. Și bineînțeles, scenariul s-a adeverit. Un scheunat stins se auzea de la etajele inferioare. Cățelul căzuse printre țevi până la etajul 2.