Un cadru militar din București a fost arestat preventiv sub acuzația de violență în familie, după ce ar fi provocat răni grave fiicei sale în vârstă de doar două luni, inclusiv fracturi costale și traumatism cranian. Tribunalul Militar București a emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, urmare a solicitării Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Incidentul, petrecut pe 11 aprilie 2024, a dus la internarea urgentă a micuței, care necesita între 40 și 50 de zile de îngrijiri medicale, conform evaluării preliminare a unui medic legist din cadrul SML Prahova. Leziunile bebelușului includ, pe lângă cele menționate, și fracturi la nivelul mâinii drepte, escoriații faciale și umărul stâng afectat.

Parchetul Militar a detalat gravitatea faptelor, menționând că agresiunea a avut loc în condiții neprecizate, în timp ce inculpata, identificată ca C.V.A., se afla singură acasă cu fiica sa. Asupra acestui caz sensibil și tragic, investigațiile continuă cu sprijinul IGPR – DOS, DGPMB, IPJ Prahova și S.R.T.P. București. Dezvăluirile au venit în urma prezentării la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, unde medicii au descoperit numeroasele traumatisme ale copilului.