Este cunoscut deja faptul că Simona Halep se numără printre cele mai bune jucătoare de tenis de la noi din țară. Sportiva este campioană atât la nivel național, cât și internațional. Recent, ea a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani. Șatena a primit un cadou spectaculos, respectiv un super bolid de culoare roșie. Iată cine i-a făcut această surpriză inedită.

Vedeta a primit un autoturism de lux

După numeroasele evenimente neplăcute de care Simona Halep a avut parte în ultimele luni ale acestui an, se pare că acum, cu ocazia zilei sale de naștere, ea a dat totul uitării. Sportiva s-a putut bucura la maxim de aniversarea celor 31 de ani. Jucătoarea de tenis a primit o mulțime de cadouri și mesaje din partea apropiaților. În tot acest timp, familia i-a fost alături.

Pe lângă frumoasele buchete de flori și micile cadouri, Simona Halep a fost surprinsă cu un cadou cu totul și cu totul special. Cu ocazia zilei sale de naștere, care a avut loc recent, sportiva a fost impresionată cu un super bolid de culoare roșie.

În imaginile postate de ea, pe pagina personală de Instagram, aceasta este surprinsă conducând bijuteria pe patru roți. Compania, al cărei ambasador este, i-a dăruit un cadou spectaculos de ziua ei. Acest model valorează nu mai puțin de 65.000 de euro, și a făcut-o pe jucătoarea de tenis extrem de fericită și împlinită.

Cadou inedit pentru Simona Halep, cu ocazia zilei sale de naștere. Jucătoarea de tenis s-a îndrăgostit iremediabil Instagram

Simona Halep a împlinit vârsta de 31 de ani

Recent, celebra sportivă a împlinit 31 de ani. Vedeta a primit o mulțime de cadouri și mesaje din partea celor care o iubesc și o apreciază. Totuși, în acest an, ea a fost mai rezervată în afișarea acestora pe rețelele de socializare. Aparent, ultimele evenimente nefericite prin care jucătoarea de tenis a trecut în acest an, au ținut-o departe de expunerea în mediul online.