Reclamă
Reclamă

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-un canal de scurgere din Mangalia, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele decesului şi pentru identificarea victimei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia au fost sesizaţi joi cu privire la prezenţa unui cadavru într-un canal de scurgere de pe strada Negru Vodă.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea identităţii bărbatului şi a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia”, au informat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Reclamă

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro