Reclamă
Reclamă

Cadavrul unei femei de 31 de ani a fost descoperit într-o remorcă, în parcarea unui bloc din Oradea, generând o anchetă amplă a criminaliștilor. Conform autorităților, victima era decedată de circa cinci zile. Într-un apartament din apropiere a fost găsită sora acesteia, bătută și în stare foarte gravă, fiind transportată de urgență la spital.

Ardelean Cristian, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă tribunalul Bihor, a declarat: „Decesul s-a produs într-o altă locație din municipiul Oradea, nu acolo, persoanele implicate se pare că, după ce au ucis femeia, au transportat-o într-o altă locație”. În urma unui apel la 112, făcut de un bărbat, sora victimei a fost descoperită într-un apartament din zonă, prezentând răni grave și fiind subnutrită.

Hadrian Borcea, medic-șef UPU Smurd Bihor, a detaliat starea celei de-a doua femei: „E o tânără, dar vârsta nu e foarte clară, undeva între 20-30 ani, cu foarte multe leziuni în jurul întregului corp, cu semne clare de malnutriție, starea e gravă”.

Reclamă

Anchetatorii bănuiesc că ambele femei ar fi fost victimele unui grup de proxeneți. Vecinii din blocul în care s-a găsit geamantanul cu cadavrul sunt în stare de șoc. Unul dintre ei a mărturisit: „Eu mă mir sincer, dar îmi e și groază deja și o frică, teamă, nu știu, așa ceva nu a mai fost”, în timp ce alt vecin a adăugat: „Cu siguranță nu mă așteptam la acest lucru și mai mult decât atât consider zona ca fiind extrem, extrem de liniștită”.

Poliția a identificat trei suspecți în acest caz, printre care și persoana care a sunat la 112, concubina acestuia și o altă femeie. Toți cei trei suspecți au fost reținuți ulterior sub suspiciunea de omor.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro