De ceva timp, Cabral se află în Republica Dominicană pentru filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Până acum acesta a fost însoțit și de familie, însă a rămas singur. Așa că îl încearcă dorul de casă și a ales să își înece amarul în gin. După câteva pahare, prezentatorul le-a povestit internauților ce simite.

După ce Uraganul Fiona s-a liniștit, familia lui Cabral a decis să plece din Republica Dominicană. Așa că Andreea Ibacka și cei doi copii ai cuplului și-au făcut bagajele și s-au întors în România. Acum, Cabral a rămas singur departe de casă și pare că această ipostază nu îi este tocmai pe plac. Vedeta a fost cuprinsă de gânduri negre și deja le duce lipsa celor dragi.

Cum nu poate să plece încă din Dominicană, Cabral a ales să își înece amarul într-o sticlă de gin și le-a povestit internauților că nu este într-o pasă tocmai bună.

„Mi-a plecat familia spre casă. Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima. Stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol. Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic.

O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar. Așa că dacă nu adorm repede… Stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei. Și dacă am greșeli în text… sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi.”, a scris Cabral, în mediul online.

Cabral nu mai rezistă în Republica Dominicană?! Prezentatorul îți îneacă amarul în gin. „La al patrulea pahar…” Facebook

Cabral, speriat de Uraganul Fiona

Zilele trecute Uraganul Fiona a lovit puternic Replublica Dominicană, unde a făcut pagube considerabile. În mijlocul terorii a fost prinsă și toată echipa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Adela Popescu și Cabral au trecut prin clipe de spaimă, să nu mai vorbim de concurenți. Cabral le-a povestit internauților că experiența uraganului nu a fost una prea plăcută. Acoperișul casei în care locuiește a fost spulberat, camerele inundate de apă, iar curentul electric a fost oprit ore întregi.

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut. Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă. Curent electric nu mai e de vreo șase ore. A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere.

Am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate. Apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă. Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță.”, a spus Cabral.