Ieri, a fost mare petrecere în familia lui Cabral. Prezentatorul de la „Ce spun românii” și soția sa, Andreea au organizat botezul mezinului familiei. Din păcate, petrecerea nu a decurs ca la carte. Un incendiu puternic a stricat cheful de petrecere al invitaților. 

Cabral și Andreea au plănuit demult botezul lui Tiago. Cei doi au dezvăluit numele mezinului încă de anul trecut, dar au simțit că nu este cazul să se grăbească. Se pare că ziua cea mare a venit, iar Tiago a avut prima lui petrecere. Botezul a fost plănuit până în cel mai mic detaliu de către Andreea, ajutată și de Cabral.

Petrecerea nu a fost una numeroasă, ci au preferat să meargă pe varianta clasică. La eveniment au fost prezenți prietenii și apropiații celor doi, într-un cadru intinim. Andreea și Cabral au vrut ca nașii de botez ai lui Tiagă să fie familia Fodor. Irina și Răzvan nu au stat prea mult pe gânduri și au acceptat cu mare drag propunerea.

Cabral l-a botezat pe băiețelul lui, Tiago. Evenimentul a fost întrerupt de flăcările mistuitoare ale unui incendiu
Instagram

Cabral, pentru prima dată tată de băiat

Petrecerea se anunța a fi una fără incidente, dar, din păcate, invitații au tras o sperietură destul de serioasă. Casa vecinilor lui Cabral a fost cuprinsă de flăcări fix în toiul evenimentului. Nimeni nu a știut ce s-a întâmplat, dar au alertat imediat pompierii. Andreea și soțul ei nu au continuat petrecerea până nu s-au asigurat că totul este bine.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Imobilul a fost extrem de avariat, dar locuitorii acestuia au scăpat ca prin minune. Cabral i-a liniștit pe toți și a postat un mesaj pe Instagram în care le-a comunicat fanilor că totul este sub control. Imediat după ce s-au liniștit apele, petrecăreții s-au distrat și au dansat până în zori de zi.

Zilele acestea, fanii așteaptă ca Andreea să le dea mai mai multe detalii și să le povestească cum s-a distrat la petrecerea băiețelului ei.