Cabral a ținut să imortalizeze ziua de naștere a soției sale și i-a făcut o declarație de dragoste așa cum rar s-a mai văzut. Bărbatul a arătat încă o dată că este un romantic incurabil și că își iubește foarte mult soția.

Povestea de iubire dintre cei doi a început în urmă cu mulți ani. Cei doi s-au cunoscut în 2007, când Cabral avea propria emisiune de televiziune pentru postul Acasă TV. Andreea era pe atunci studentă la facultatea de Finanțe-Bănci din București. Femeia și-a descoperit înclinațiile pentru actorie în urma unui casting. Ea a făcut parte din producții celebre precum „Inimă de Țigan” sau „Regina”.

Deși nu se cunoșteau, cei doi au început să petreacă foarte mult timp împreună datorită proiectelor în care amândoi erau implicați. Treptat au trecut de la o simplă prietenie, la o relație în adevăratul sens al cuvântului. În urmă cu 9 ani cei doi au făcut o nuntă ca în povești și la scurt timp Andreea a adus pe lume o fetiță.

Cabral i-a făcut soției sale o declarație de dragoste incredibilă

Zilele trecute a fost ziua de naștere a Andreei iar Cabral a dorit să împărtășească cu toți fanii săi câteva gânduri. Acesta a scris pe blogul său personal o urare specială pentru soția lui. Priviți un mic fragment:

Ea… a cam pus monopol de ceva ani încoace pe clipele mele frumoase. Nu e perfectă… așa cum sunt eu. Nu e minunată… așa cum sunt eu. Nu e ruptă din stele… așa cum sunt eu. E mai mișto de-atât, atunci când e (și când nu e… asta e, că nimeni nu-i perfect). A făcut 35. Frumoasă ca la 20. Veselă ca la 25. Muncitoare ca la 30. Bătăioasă și aprigă ca la… 35. Că o fac fericită… e clar. Că mă ține în teroare… iar e clar. La mulți ani, puștoaico!