„Cumva te obişnuieşti, dar locul şi toate târâtoarele şi crocobaurii de aici nu te lasă să uiţi unde eşti.”

De câteva zile, Cabral a ajuns în Republica Dominicană, acolo unde deja au început filmările pentru noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Deși este încântat de proiect, prezentatorul a mărturisit că lucrurile nu sunt tocmai ușoare. Cu ce provocări se confruntă Cabral?

În cadrul unui interviu recent, Cabral a dezvăluit care este atmosfera din jungla din Dominicană. Prezentatorul a mărturisit faptul că lucrurile sunt destul de grele, iar condițiile nu sunt unele dintre cele mai bune. Jungla aduce provocări la fiecare pas pentru prezentatori, să nu mai vorbim de concurenți. Fauna și vegetația complet diferite le pun bețe în roate celor de pe platourile de filmare.

„Cumva te obişnuieşti, dar locul şi toate târâtoarele şi crocobaurii de aici nu te lasă să uiţi unde eşti. Umezeala e şi ea deranjantă atunci când intrăm în junglă. Dacă ai de făcut şi puţin efort simţi efectiv cum te sufoci. Locul este superb, arată spectaculos, dar nu e neapărat prietenos nici pentru noi, care suntem cazaţi şi trăim în condiţii normale. Bine, Adela stă mai pe luxuleţ, dar ce să-i faci…

Nu e frică, este doar atenţie. Desigur, o atenţie mult mai mare decât acasă. Pentru că aici au fel de fel de insecte, zburătoare, târâtoare, şerpi şi crocobauri care de-abia aşteaptă să-ţi facă rău. Briefingul zilnic al echipei începe cu «Atenţie la păianjenul ăsta, este veninos, vă rugăm să fiţi atenţi!». Sau cu «Suntem într-o zonă în care s-a semnalat prezenţa miriapodului nu mai ştiu cum î izice, care muşcă tare şi amorţeşte dureros membrul muşcat». Apăi cum naiba să te relaxezi şi să spui că nu ţi-e frică?!”, a declarat Cabral, potrivit click.ro.

Cabral are viață grea în Republica Dominicană! Cum ce provocări se confruntă în fiecare zi
Instagram

Concurenții sunt supuși unor probe extreme

De asemenea, Cabral a mai mărturisit că nou sezon al emisiunii o să fie unul spectaculos. Concurenții sunt supuși unor probe extrem, la care telespectatorii nici nu se pot gândii. Condițiile și tot ce se întâmplă în junglă o să surprindă pe toată lumea.

„M-a surprins că încă n-am rămas singuri aici. Pentru că probele sunt, probabil, de cinci ori mai dure, mai complicate, mai imposibile decât la primul sezon. Efectiv, din prima zi, prima clipă în emisiune, oamenii ăştia au trecut prin toate coşmarurile pe care şi le poate închipui un om. Şi urmează cele pe care nu şi le-au închipuit vreodată…

Nu-mi place să promit lucruri bombastice. Sar ştiu sigur că cei care vor urmări experimentul acesta vor fi năuciţi. Complet năuciţi de cât de puternici sunt unii dintre concurenţi. De cum arată lupta cu toate fobiile pe care le pot avea oamenii. Vor fi uimiţi de cât de mult se pot schimba oamenii atunci când le e foame. Când le lipseşte zahărul. Cânt sunt obosiţi şi ajunşi la capătul puterilor. Din ce am văzut până acum, probabil că va fi o experienţă unică şi pentru concurenţi şi pentru telespectatori.”, a mai spus Cabral.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.