Reclamă
Reclamă

Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la PRO TV. De ani buni, soțul Andreei Ibacka a fost la cârma emisiunii „Ce spun românii”. Însă, după ce și-a anunțat revenirea pe micile ecrane, a dat și vestea cea mare. Și anume, aceea că, în curând, nu va mai fi moderator la „Ce spun românii”.

Cabral este unul dintre prezentatorii care nu au dus niciodată lipsă de proiecte. Anul trecut, acesta a decis să spargă monotonia și a renunțat la „Ce spun românii”. A acceptat să plece în jungla din Republica Dominicană să prezinte una dintre cele mai dure emisiuni. Împreună cu Adela Popescu, Cabral a fost la cârma emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Experiența a fost una destul de dură, mai ales că au fost loviți și de uragan. Cabral și restul echipei au tras o sperietură de zile mari și au crezut că nu mai scapă cu viață de acolo. După ce s-a încheiat proiectul, Cabral a simțit nevoia unei pauze de la TV.

Fanii l-au întrebat constant când revine și ce planuri are, dar a fost destul de secretos. Nici soția lui, Andreea Ibacka nu a povestit prea multe. A spus doar că se axează pe online, acolo unde povestește diverse întâmplări din viața lui. Dar, se pare că acum a decis să iasă în față cu marele anunț.

Reclamă

Cabral a renunțat la „Ce spun românii”. Ce emisiune va prezenta, acum, soțul Andreei Ibacka

Cabral: „Prima emisiune în care nu trebuie să fac nimic”

Cabral revine pe micile ecrane, spre bucuria tuturor. Nu cu emisiunea „Ce spun românii”, așa cum ne-a obișnuit, ci cu un format nou. Este vorba despre „Săriți de pe fix”, o nouă emisiune care va intra, cât de curând, în grila celor de la PRO TV.

Filmările au început, deja, iar Cabral are mari așteptări. De asemenea, speră ca publicul să primească foarte bine emisiunea, mai ales că este un concept nou.

„E prima emisiune din cariera mea în care nu trebuie să fac nimic. E cu joacă. E cu joacă sărită de pe fix! Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la Săriți de pe fix!. Am niște invitați permanenți…niște talente cum rar s-au mai văzut. Sunt frumoși, deștepți, sunt talentați.

De exemplu, gândește-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e și Paul Ipate. Și în fiecare ediție avem și doi invitați super speciali”, a declarat Cabral, potrivit playtech.ro.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro