Busu, așa cum este cunoscut de toți, a acordat un interviu. Acesta a mărturisit că nu se gândește încă să se retragă din lumea televiziunii

Busu a făcut anunțul! Când vrea să iasă la pensie de la Pro TV

Florin Busuioc este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziuni. Acesta prezintă rubrica Meteo de la știrile Pro Tv de mai bine de 15 ani. Nici actoria nu îi este străină. Florin Busuioc este apreciat și atunci când urcă pe scenă în calitate de actor. Recent, îndrăgitul prezentator a vorbit despre retragerea din televiziune.

În cadrul interviului acordat pentru ciao.ro, Florin Busuioc a precizat că nu s-a gândit încă să iasă la pensie. De asemenea, a precizat că nici din ipostaza de actor nu are de gând să se retragă. Pe un ton amuzant, Florin Busuioc a precizat că speră să mai rămână la Pro Tv.

„Eu nu cred că voi ieși vreodată la pensie cu totul, adică teatrul n-o să-l las niciodată și asta, Slavă Domnului, pentru că roluri de bătrâni există în teatru și pot să joc și după 65 de ani.

Dacă o să ies la pensie de la televiziune, poate că o să mă mai țină pe aici… că poate li se pare că zic bine vremea și nu mă dau chiar afară. (râde – n.r.). Sunt ceva ani, vreo 15-16 ani de Pro TV… Eu trag nădejde să rămân cât mai mult în povestea asta și să nu fie nevoie să mă retrag”, a spus Florin Busuioc pentru ciao.ro.

Busu a făcut anunțul! Când vrea să iasă la pensie de la Pro TV
Social media

 

Busu: ,,Am încercat, din când în când, să țin un regim”

În cadrul aceluiași interviu, Busu a vorbit și despre modul în care i se s-a schimbat viața din 2008. Atunci, Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic după ce a susținut un spectacol în Craiova. Deși acele momente au fost dificile pentru prezentatorul Tv, acesta nu s-a gândit să se retragă. Florin Busuioc a povestit cum i-au schimbat viața problemele de sănătate.

„Am încercat, din când în când, să țin un regim, nu prea îmi iese asta cu regimul, am mers și la sală o perioadă.

De vreo lună n-am mai fost, dar o să reiau sala, o să mă duc din nou la sală. Însă nu pot să zic că mi-am schimbat foarte tare stilul de viață.

Am încercat și să merg mai mult pe jos, dar nu prea sunt obișnuit și atunci mi-e greu să ies din zona mea de confort”, a precizat Busu pentru aceeași sursă.