Bursucul, așa cum este cunoscut de o țară întreagă este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la Kanal D și recent a povestit de unde a câștigat această poreclă. Puțini sunt cei care știu că numele real al prezentatorului este Adrian Cristea.

Prezentatorul Tv s-a gândit să își adauge porecla în buletin

Adrian Cristea s-a ales cu această poreclă în cadrul emisiunii ,,Dansez pentru tine”. Pe atunci, acesta era coregraf și fiecare dintre ei a primit câte o poreclă.

În cadrul unui interviu acordat pentru Fanatik.ro, prezentatorul Tv a rememorat clipele petrecute în emisiunea difuzată de Pro Tv atunci și a spus în glumă că se gândește să își adauge porecla în buletin. Cam toată lumea i se adresează așa și doar familia îl strigă Adi sau Adrian.

„Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf la o altă emisiune TV. Toți din echipă aveam câte o poreclă de acest gen: Bursucu, Căprioara, Furnica. Nu știu exact care este explicația acestei porecle. Nu am crezut inițial că mi se potrivește atât de bine.
Acum chiar iau în considerare să trec această poreclă în buletin. Pe vremea aia exista Bursucu’ în fotbal, în persoana lui Dan Petrescu. În lumea muzicii este Dan Bursuc. Trebuia să existe unul și în lumea televiziunii”, a declarat Adrian Cristea, alias Bursucul, pentru sursa citată anterior.

Bursucul, decizie radicală! Prezentatorul Tv își va schimba numele din buletin. „Trebuie să existe unul și în lumea televiziunii...”
Social media

Bursucul s-a făcut remarcat imediat în cadrul emisiunii ,,Dansez pentru tine”. El, alături de Furnica și Căprioara, erau coregrafii care propuneau cele mai interesante dansuri, care de cele mai multe ori, le-au adus și succesul echipelor antrenate.

În prezent, Bursucul face parte din echipa ,,Teo Show” și reușește să transmită energia pozitivă publicului, care îl apreciază. Nici mult nu a durat că ulterior, șefii turci de la Kanal D l-au implicat și în alte proiecte precum ,,Se strigă darul”, prezentat alături de Andreea Mantea sau ,,Roata norocului”.