Simpaticul prezentator trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, Andreea de mai bine de opt ani. Aceasta l-a făcut tătic pe Bursucu și este în culmea fericirii de la nașterea micuței, Anays. Deși multălume îi vede în fața altarului, cei doi nu își doresc să se căsătorească și iată care este motivul.

Bursucu este o persoană publică și îi place să participe la evenimentele mondene, în timp ce iubita sa este o persoană destul de rezervată. Aceasta are o afacere și locuiește în Constanța alături de cele două fiice ale ei. Prima fată provine dintr-o relație anterioară și pe Anays, al cărui tată este Bursucu.

Familia nu locuiește împreună, fiindcă prezentatorul are filmări în fiecare zi a săptămânii la București, iar iubita sa lucrează în Constanța. Weekend-urile le petrec împreună, în familie. Cei doi nu își doresc să se căsătorească și consideră că relația lor este perfectă și fără oficializarea acesteia.

„Cred că fiecare trebuie să îşi facă viaţa aşa cum simte şi aşa cum crede. În 2022, ar trebui să mai renunţăm la aceste prejudecăţi. Avem alte priorităţi în acest moment şi crede-mă pe cuvânt că ne este foarte bine aşa cum suntem. Între noi lucrurile sunt foarte bine aşezate. Atât timp cât copiii noştri se trezesc dimineaţa şi zâmbesc, noi suntem foarte fericiţi. Mi-aş dori ca toţi cei care ne întreabă când ne căsătorim, atunci când se trezesc lângă partener sau lângă copii, să zâmbească aşa cum zâmbim noi.”, a spus Bursucu.

Social Media

Bursucu este alături de partenera sa în creșterea celor două fete

Bursucu recunoaște că el și cu partenera sa, Andreea, se înțeleg foarte bine și n au motive de neînțelegere. În ceea ce ține creșterea celor două fete, prezentatorul îi respecta toate deciziile iubitei sale și nu se împotrivește. Acesta se implică în viața de familie și este alături de fetele sale, dar, de la distanță.

„Nu există aşa ceva, să nu fim de acord. Asta este un punct forte în relaţia noastră şi cred că de asta nici nu ne prea certam. Eu nu mă opun deciziilor pe care ea le ia. Consider că nu am niciun drept să fac asta, atât timp cât Andreea stă tot timpul cu copiii. Mama este mama şi aşa cum simte ea nu simte nimeni, nici măcar tatăl. Eu sunt trup şi suflet implicat, însă am toată încrederea şi îi acord toată susţinerea în orice decizie pe care mama copiilor mei o ia în privinţa lor. Sunt sigur că aceea este decizia potrivită. Noi funcţionăm perfect aşa, am încredere totală în ea. Atât timp cât copiii mei sunt fericiţi, sănătoşi şi fizic şi psihic şi îşi divinizează mama, înseamnă că ea face ce trebuie. Sunt nişte copii răsfăţaţi şi iubiţi.”, a mai adăugat prezentatorul.