Bursucu nu are nevoie de prea multe introduceri. Colegul lui Teo Trandafir a reușit să devină, în scurt timp, unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la noi. Adrian Cristea, pe numele lui din buletin, cochetează de ani buni cu televiziunea. Ceea ce nu știu mulți este că înainte de a fi mâna dreaptă a lui Teo, Bursucu a fost coregraf la PRO TV.

În familie celor de la Kanal D, vedetele sunt constante. Pe această listă se înscrie cu succes și Bursucu. Prezentatorul face echipă cu Teo Trandafir în cadrul emisiunii „Teo Show” și se completează de minune. Cei doi formează una dintre cele mai profesioniste, dar și amuzante perechi de prezentatori și se pare că aceasta este reteta succesului pentru audiențe crescute.

Cine i-a dat porecla „Bursucu”

Multă lume îl știe pe Adrian Cristea de când a debutat la Kanal D, dar tangențele sale cu televiziunea sunt mult mai vechi. Pentru prima dată, Bursucu a făcut parte din proiectul celor de la PRO TV, „Dansez pentru tine”. Acolo, acesta era coregraf și a reușit să ducă pe culmile gloriei multe echipe care au plecat cu premiul acasă.

Tot la „Dansez pentru tine” a fost și locul unde Adrian Cristea a primit porecla de „Bursucu”. Chiar dacă nu știe de unde a pornit această idee, colegul lui Teo este foarte mândru de ea și se regăsește aproape în totalitate. Prezentatorul este atât de fascinat, încât are de gând să o treacă în buletin.

„Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf la o altă emisiune TV. Toți din echipă aveam câte o poreclă de acest gen: Bursucu, Căprioara, Furnica. Nu știu exact care este explicația acestei porecle. Nu am crezut inițial că mi se potrivește atât de bine.

Acum chiar iau în considerare să trec această poreclă în buletin. Pe vremea aia exista Bursucu’ în fotbal, în persoana lui Dan Petrescu. În lumea muzicii este Dan Bursuc. Trebuia să existe unul și în lumea televiziunii”, a declarat Adrian Cristea, alias Bursucu, pentru fanatik.ro.