Adrian Cristea, cunoscut publicului sub numele de Bursucu, formează de mai bine de opt ani de zile un cuplu cu Andreea, cu care are împreună o fată pe nume Anays.

Bursucu mărturisește că de-a lungul relației lor n-a curs doar lapte și miere. Într-un interviu pe care l-a acordat, prezentatorul de televiziune a vorbit despre cea mai mare problemă cu care s-a confruntat.

„Îmi făceam tot felul de filme..”

Sursa: Social media

Se pare că zicala „gelozia-i boală grea” s-a aplicat și în cazul său. Bursucu a fost nevoit să meargă timp de șase luni la psiholog. Decizia de a se trata a fost luată în momentul în care partenera sa de viață a pus piciorul în prag.

„Eu am fost mai gelos, dar m-am tratat. Eram puțin bolnav. Gelozia e o boală, dar de care m-am tratat la psiholog, nu îmi e rușine să recunosc. Cumva te duci pe o pantă foarte nasoală pentru tine, ai niște trăiri și stări emoționale greu de dus, mai ales când te duci către boală.

În momentul în care ea a pus piciorul în prag și mi-a spus este suficient, am obosit. (…) Mi se părea că din orice se poate întâmpla ceva, că există ceva. Îmi făceam tot felul de filme. M-am dus, m-am tratat și acum sunt bine.” a declarat Bursucu pentru Click

Cu toate acestea, cel mai greu moment din punct de vedere emoțional din viața lui Bursucu a fost atunci când era la un pas de a rămâne paralizat.

„Nu, cel mai greu lucru care mi s-a întâmplat din punct de vedere emoțional a fost atunci când era să rămân paralizat de la gât în jos. După un accident, un coleg mi-a căzut pe cap, am avut o fisură pe coloană, am stat o lună jumătate imobilizat la pat. Dumnezeu mă iubește, iar acum mă vedeți în picioare și bine, dar aia a fost o cumpănă mare în viața mea.” a mai declarat Bursucu pentru sursa citată