Bursucu a avut probleme grave cu gelozia. A fost nevoit să apeleze la ajutor specializat.

Adrian Cristea, cunoscut publicului sub numele de Bursucu, formează de mai bine de opt ani de zile un cuplu cu Andreea, cu care are împreună o fată pe nume Anays.

Bursucu mărturisește că de-a lungul relației lor n-a curs doar lapte și miere. Într-un interviu pe care l-a acordat, prezentatorul de televiziune a vorbit despre cea mai mare problemă cu care s-a confruntat.

„Îmi făceam tot felul de filme..”

Sursa: Social media

Se pare că zicala „gelozia-i boală grea” s-a aplicat și în cazul său. Bursucu a fost nevoit să meargă timp de șase luni la psiholog. Decizia de a se trata a fost luată în momentul în care partenera sa de viață a pus piciorul în prag.

„Eu am fost mai gelos, dar m-am tratat. Eram puțin bolnav. Gelozia e o boală, dar de care m-am tratat la psiholog, nu îmi e rușine să recunosc. Cumva te duci pe o pantă foarte nasoală pentru tine, ai niște trăiri și stări emoționale greu de dus, mai ales când te duci către boală.

În momentul în care ea a pus piciorul în prag și mi-a spus este suficient, am obosit. (…) Mi se părea că din orice se poate întâmpla ceva, că există ceva. Îmi făceam tot felul de filme. M-am dus, m-am tratat și acum sunt bine.” a declarat Bursucu pentru Click

Cu toate acestea, cel mai greu moment din punct de vedere emoțional din viața lui Bursucu a fost atunci când era la un pas de a rămâne paralizat.

„Nu, cel mai greu lucru care mi s-a întâmplat din punct de vedere emoțional a fost atunci când era să rămân paralizat de la gât în jos. După un accident, un coleg mi-a căzut pe cap, am avut o fisură pe coloană, am stat o lună jumătate imobilizat la pat. Dumnezeu mă iubește, iar acum mă vedeți în picioare și bine, dar aia a fost o cumpănă mare în viața mea.” a mai declarat Bursucu pentru sursa citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.