Atunci când vrea, Andi știe cum să le facă geloase pe fanele lui.

Fără doar și poate, Andi Constantin este unul dintre cei mai râvniți bărbați de la noi din țară. „Burlacul”, așa cum i-a rămas porecla după emisiunea cu același nume, face ravagii în rândul doamnelor și domnișoarelor. Pentru că nu este pregătit pentru o relație în adevăratul sens al cuvântului, Andi profită de orice ocazie pentru a se distra.

Andi a atras atenția tuturor doamnelor și domnișoarelor atunci când a participat la „Burlacul”. Emisiunea l-a avut în centrul atenției, iar scopul a fost acela de a-i găsi o parteneră pe măsură. Miza a fost una uriașă, așa că zeci de domnișoare s-au luptat pentru inima frumosului model. La final, aleasa inimii trebuia să primească inelul care îi garanta locul în viața lui Andi.

Deznodământul fericit nu s-a întâmplat, iar asta pentru că Andi este destul de greu de mulțumit. Vedeta caută o femeie care să îndeplinească o serie de condiții, iar, până acum, se pare că nu a găsit-o. Ba mai mult, Andi a început să nu se mai focuseze atât de mult pe asta, ci să acorde importanță altor aspecte importante din viață.

weekend. Burlacul Andi a pus fanele pe jar. Cu cine s-a afișat fosta vedetă de la Antena 1
Social Media

Andi le-a cam supărat pe admiratoarele lui

De exemplu, de la un timp încoace, acesta este mult mai preocupat de propria persoană. Andi vrea să trăiască cât mai multe experiențe frumoase care să-l dezvolte cultural și nu numai. Fanii lui observat acest lucru, mai ales că este mai mult decât evident asta din toate călătoriile pe care le face.

Andi a ajuns la concluzia că amintirile și călătoritul îl ajută mult mai mult decât lucrurile materiale. Astfel, în urmă cu câteva zile, „burlacul” s-a filmat în timp ce era pe un vas, îndreptându-se spre o destinație de vis. Aceasta nu era singur, ci însoțit de un grup destul de numeros. Vedeta s-a simțit minunat, iar dansul lasciv alături de o mulatră sexy a vorbit de la sine.

@andi_constantinQuiero saber si ríes o lloras, Si andas acompaña’ o andas sola!♬ Sobrio – Maluma

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.