O bunicuță din Ucraina a pus la cale un plan de-a dreptul diabolic. În timp ce ocupanții ucraineni se așteptau să aibă parte de cea mai bună primire, lucrurile au stat cu totul și cu totul altfel. Sătulă de răul provocat de ruși, aceasta s-a gândit să îi otrăvească cu prăjituri făcute în casă. Informațiile au fost oferite de Kaleniuk pe Twitter.

În dimineața zilei de 24 februarie, liderul rus a atacat Ucraina. Mulți cetățeni au părăsit țara, în speranța de a-și slava viața. Deși Volodimir Zelenski a avut mai multe încercări de a negocia cu Valdimir Putin, se pare că războiul nu va înceta prea repede.

8 ocupanți ruși, uciși de o bunicuță. Le-a servit prăjituri de casă otrăvite

Anunțul de pe Twitter a fost făcut de către Daria Kaleniuk. În urma unei conversații telefonice interpretate de Serviciul de Securitate al Ucrainei, a fost aflat că 8 ocupanți ruși au fost uciși de o bătrână. Femeie îi aștepta pe aceștia cu prăjituri proaspete de casă, însă erau otrăvite. Convornirea a fost interceptată între un soldat rus și prietena sa.

„Ocupanții ruși se așteptau ca ucrainenii să îi întâmpine cu pâine și sare De fapt, bunica ucraineană i-a întâmpinat cu prăjituri făcute în casă. Otrăvite. A ucis 8 ocupanți’

Sursa: convorbire telefonică interceptată de Serviciul de Securitate al Ucrainei”, a anunțat directorul executiv al ONG-ului Centrul Anti-Coruptie din Ucraina.

Pe site-ul de știri „Obozrevatel” au apărut informații referitoare la acest caz. Serviciile din Ucraina au redat interceptarea dintre soldatul rus și prietena sa.

Anton Gerashchenko, consilierul ministrului de Interne din Ucraina a publicat pe YouTube înregistrarea convorbirii.

„O bunică i-a hrănit cu plăcinte – opt oameni au plecat acasă în sicrie de zinc”, a spus soldatul rus.

„Nu avem ce mânca. Am ieșit ieri, am furat o rață. Dacă reușim să intrăm în magazine, luăm țigări și mâncare. Pentru că nu există nimic, ințelegi? Murim de foame”, s-a mai plans acesta.