Reclamă
Reclamă

Bunicul lui Paris Hilton, este miliardarul care deține lantul hotelier Hilton. Acesta a decedat în urmă cu câteva zile, la vârsta de 91 de ani. Se pare că bunicul nu a fost prea darnic, pentru că nu a lăsat familiei decât o mică parte din averea sa colosală.

Barron Hilton, a fost cel care a condus afacerea cu lanțul hotelier timp de trei decenii. Surprinzător însă, este faptul că el a decis să lase familiei doar 3 % din averea de 3 miliarde de dolari, iar de 97% din sumă, a fost destinată  Fundaţiei Conrad N. Hilton.

Această fundaţie derulează diferite proiecte pentru furnizarea de apă potabilă în toată Africa, instruirea copiilor orbi precum şi construcția locuinţelor pentru cei care suferă de boli mintale.

În urma testamentului, familia a aflat vestea că va primi doar o mică parte din avere, dar s-au abținut să aducă comentarii cu privire la acest aspect. Probabil că bunicul lui Paris Hilton era conștient de faptul că familia lui are tot ce își dorește iar nepoata lui face o mulțime de bani, astfel că a decis să îi ajute pe cei nevoiași.

Reclamă

Barron Hilton a decedat la o vârstă destul de înaintată din cauze naturale, dar se pare că a fost extrem de lucid până în ultima clipă. A avut o carieră înfloritoare de 30 de ani, el fiind cel care a reușit să transforme lanțul hotelier Hilton într-o marcă de top.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro